відміна
КАТАЛОГ товарів
Новини та статті / < Повернутись до всіх

13

груд

М’які текстури у дизайні кераміки на виставці Cersaie 2023

Зміст:

  1. Колекція Boost Color від Atlas Concorde
  2. Колекція Segni від Lea Ceramiche
  3. Колекція Pigmenti від Lea Ceramiche
  4. Колекція Spatolato від Aparici
  5. Колекція Dechirer XL від Mutina
  6. Колекція Decora від Italgraniti
  7. Колекція Retina від Imola Ceramica
  8. Колекція Essential Mood від Florim
  9. Колекція Italian landscape від Fioranese
  10. Колекція LVG від Unicomstarker
  11. Колекція плитки Nuances від Italgraniti
  12. Колекція Glocal від Mirage

Ювілейна сорокова виставка Cersaie 2023 здивувала багатьма оздоблювальними рішеннями. Увагу привернули настінні та підлогові плиткові інсталяції. Нове бачення майбутнього, тандем авторського натхнення та інновацій відкриває перспективи розвитку сучасних рішень. У моді – натуральність, наближеність до природних мотивів.

Колекція Boost Color від Atlas Concorde

Колекція Boost Color від Atlas Concorde фото

Boost Color


Складається зі світлих та затемнених відтінків, які служать чудовим полотном для інтер'єрних рішень. Настінна плитка не має фактурних рішень, що робить її універсальною у разі застосування для великих та малих площ.

У колекції підібрані варіанти, які здатні комбінування зробити посилення кольору, роблячи поверхню візуально динамічною. Лінійка Frog з звивистими лініями нагадує 3D-зображення, що відрізняються об'ємом та глибиною. Колірна палітра з 14 монохромів і 3 «жаб» представлена місячним, бузковим, бежевим, світло-ліловим, кремовим, м'ятним, бірюзовим та іншими, більш насиченими тонами.

Колекція Segni від Lea Ceramiche

Segni від Lea Ceramiche фото Segni від Lea Ceramiche фото1

Segni Lea Ceramiche


Якщо для вас єдиний тон - захоплення минулих років, зверніть увагу на агрегацію плиткових мотивів. Мох, океан, захід сонця, урожай – створіть у житловому просторі зону натуральності Rigmenti, доповнивши її картатими, строкатими, лінійними, геометричними фрагментами Segno.

Феруччо Лавіані поєднав графіку 60-х років минулого століття з природними квітами землі, морської води, сонця, лісу. Така комбінаторика покликана акцентувати окремі зони, перенаправляти погляд на бажані предмети інтер'єру. Дуже цікаво виглядає подібне оздоблення з креативними предметами обстановки (незвичайна поличка, пуф, дизайнерський столик).

Колекція Pigmenti від Lea Ceramiche

Колекція Pigmenti від Lea Ceramiche фото Колекція Pigmenti від Lea Ceramiche фото 1

Pigmenti Lea Ceramiche


Органічність та умиротворення дарує плитковий декор Pigmenti. Ультратонкі вироби чудово прикрашають стіни і можуть навіть підійти для обробки меблів. Можна використовувати перманентність, створивши по всій стінці однаковий, безперервний колористичний тон. Хтось захоче вибрати контрастність, користуючись палеткою квітів, або ж визначитися з глибиною, що наростає (від світлого до темного, в одному відтінковому градієнті. Наприклад, поєднати Pigmenti Hurvest c Canyon, Mauve c Pumice. Стійкий до механічних пошкоджень матеріал забезпечений антибактеріальним покриттям, що особливо важливо в умовах вологих середовищ.

Колекція Spatolato від Aparici

Колекція Spatolato від Aparici фото

Spatolato Aparici


Плитка Spatolato - це справжній шедевр дизайну. Її неповторна фактура з характерними слідами від шпателя створює по-справжньому унікальний візерунок на кожному виробі.

Широка колірна палітра від ніжно-пастельних, рожево-кремових до світло-сірих, наче димка, відтінків дозволяє створити як світле і повітряне, так і елегантне стримане оздоблення приміщення. Особливо гармонійно поєднуються м'які відтінки піску, кави з молоком, сіро-бежевий і кремовий.

Завдяки матовій фактурі ця плитка ідеально підходить для оздоблення ванних кімнат, кухонь і інших приміщень з підвищеною вологістю. Вона стійка до подряпин і легко миється.

Витончена плитка Spatolato гармонійно вписується в інтер'єри будь-якого стилю - від класики до авангарду, надаючи приміщенню затишку і неповторного шарму. Це справді універсальна колекція на будь-який смак.

Колекція Dechirer XL від Mutina

Колекція Dechirer XL від Mutina фото Колекція Dechirer XL від Mutina фото 1

Dechirer XL Mutina


Плитка Dechirer XL вражає своїм екстравагантним дизайном та незвичайною фактурою. Барельєфний малюнок у вигляді вертикальних ліній створює ефект розірваної тканини, звідси й назва Dechirer (з французької – «розривати»). Клітинки поєднуються з елементами написаного піску та колами. Якщо вигідно творити гру світлотіні, це надасть глибини та об'ємності.

Формат плиток дорівнює 30х90 см. Це дозволяє створювати справді вражаючі 3D-композиції. Завдяки рельєфу, Dechirer XL ідеально підходить для декоративного оздоблення вестибюлів, холів, а також комерційних приміщень - офісів, ресторанів, бутіків. Гарантовано приверне увагу та залишить незабутнє враження!

Колекція Decora від Italgraniti

Колекція Decora від Italgraniti фото

Decora Italgraniti


Це – щось казкове і надто виразне, наче казка з дитинства. Розкішні рослини, яскраві квіти стануть справжньою знахідкою для шанувальників класичної краси та бездоганного смаку. Також можна обрати монохромний варіант «бетон»..

Завдяки ретельно підібраній колірній палітрі від ніжно-пастельних до насичених відтінків, Decora гармонійно впишеться в інтер'єри будь-якого стилю. Особливо вишукано виглядають поєднання сірого, бежевого, кавового - часів бельгійського каре.

Характерна фактура з візерунком розколотого каменю надає плитці виняткового шарму та довершеності. Decora чудово підійде для облицювання стін у спальнях, вітальнях, прихожих.

Колекція Retina від Imola Ceramica

Колекція Retina від Imola Ceramica фото

Retina Imola Ceramica


Якщо вам до вподоби мінімалізм (без візерунків та опуклої фактури), зверніть увагу на лінійку оздоблення Retina. Вона виготовлена у 13 кольорах, що складають широку гаму на будь-який смак. Деякі з них добре комбінується мж собою, тому кожен замовник має можливість створити індивідуальний інтер’єр.

Поціновувачам сподобається 5 розмірних пропозицій та дві товщини декоративного матеріалу. Оздоблена поверхня нагадує штукатурку, але виглядає значно приємніше і не псується від вологи. Продукція використовується для стін та підлоги. На такому фоні добре виглядають авторські меблі, картини, дзеркала.

Колекція Essential Mood від Florim

Колекція Essential Mood від Florim фото Колекція Essential Mood від Florim фото 1

Essential Mood Florim


Продукція нагадує втілення природної елегантності. Вона має ледь помітний матовий відтінок та тонку фактуру, схожу на ніжний мармур. Essential Mood ідеально підійде для створення спокійної, гармонійної атмосфери в будинку.

Її світлі пісочні та кремові відтінки додадуть простору та відчуття легкості будь-якому інтер'єру. Фактура неймовірно приємна для дотику, наче пудра, що нанесена тонким прошарком на обличчя. Кольори кожного відтінку мають три ступеня глибини. Це створює ідеальне поєднання мотивів. Плитка Essential Mood створить умови для затишку та тепла.

Каталог плитки Cersaie

Новий каталог Cersaie 2023 - це справжня скарбниця ідей та натхнення для всіх, хто планує ремонт чи оздоблення будинку. Він представляє найсвіжіші світові тренди у дизайні плитки та сантехніки на наступний рік.

У фокусі цьогорічного каталогу - екологічність та сталий розвиток. Актуальні кольори та фактури натхнені самою природою – ніжно-зеленим мохом, структурою деревини, каменю та мінералів. Домінуючі відтінки цього сезону – спокійні, гармонійні кольори Землі. Це різні відтінки бежевого, коричневого, м’якого зеленого, синього, а також природного білого.

Вибір форматів та текстур плитки теж вражає. Тут є як традиційна кераміка, так і інноваційні 3D-панелі та HPL-плитка на будь-який смак. Головна мета каталогу Cersaie цього року – надихнути на створення дійсно екологічного та комфортного дому.

Колекція плитки Italian landscape від Fioranese

Колекція плитки Italian landscape від Fioranese фото Колекція плитки Italian landscape від Fioranese фото 1

Italian landscape Fioranese


Основний посил, що надали оздобленню дизайнери - можливість відтворювати архітектурні моменти. Тому є плитка із сходинками, арками, квадратами, що контрастно виділені на тлі базового відтінку. Спрощені архітектурні відображення споруд 3-х італійських міст роблять незвичним та привабливим оздоблення поверхонь. Ви можете створити класичний монохром або поекспериментувати з досить незвичними поєднаннями. Наприклад, рожевий пісок комбінується з теракотою, а також дає дивовижне поєднання з тонами «Ольтремаре» та «Мушио».

Якщо уважно розглянете цю колекцію, то на власні очі пересвідчитеся, що керамограніт і досі може дивувати. Тому дизайнери вбачають широке поле діяльності з цим матеріалом, невтомно створюючи нові пропозиції.

Керамограніт вважається найбільш практичним матеріалом при експлуатації. Декоративна плитка наче створена геніальним художником, який вирішив перенести на підлогу всю майстерність свого пензля. Дерево, цегла, бетон, паркет, камінь відображаються з дійсно унікальною майстерністю. Бажаючі можуть обрати для свого приміщення будь-який колір. Коли орієнтуєтеся на тренди, то у 2023 році превалюють м’які, теплі й холодні природні відтінки.

Фактура декору для стін та підлог різноманітна. Є плоска поверхня, зі змінними рельєфами та чітко вираженим малюнком. Кожен дизайнер, що створює новий вид керамогранітної плитки має можливість проявити свій талант та створити те, чого ще не було.

Колекція LVG від Unicomstarker

Колекція LVG від Unicomstarker фото Колекція LVG від Unicomstarker фото 1

LVG Unicomstarker


Гексагональна, квадратна та мозаїчна плитка підходить для креативного, мінімалістичного, класичного облаштування оселі. Теплі, наче дружні обійми, відтінки налаштовують на спокій та релакс. Плитка LVG відрізняється лаконічністю та елегантністю. Вона має однотонну матову структуру без будь-яких вкраплень чи малюнків. За рахунок інноваційної технології виробництва, поверхня плитки виходить ідеально рівною з першокласним захистом від подряпин та плям. Це робить її неймовірно зносостійкою та довговічною.

Колірна палітра плитки LVG містить як класичні білий та чорний, так і сучасні нюансні відтінки сірого, бежевого, коричневого. Вона чудово пасуватиме до будь-якого стилю та дизайну інтер'єру.

Колекція плитки Nuances від Italgraniti

Колекція плитки Nuances від Italgraniti фото

Nuances Italgraniti


Ця колекція - квінтесенція італійського шарму та якості. Italgraniti втілює в собі всі ознаки розкішної керамічної плитки преміум-класу. Плитка виробляється виключно з натуральної італійської глини на сучасних фабриках біля підніжжя Альп. Поверхня декору має інноваційне захисне покриття Protect3, яке робить йог неймовірно зносостійким.

Колекція Italgraniti включає широку кольорову гамму: від натуральної білої до актуальних відтінків сірого, кремового, оливкового, коричневого. Обирайте монохром або вкраплення різнокольорових шматочків. В ній втілений свободолюбний дух італійців.

Колекція плитки Glocal від Mirage

Колекція плитки Glocal від Mirage фото Колекція плитки Glocal від Mirage фото 1

Glocal від Mirage


Бетон вважається одним із найбільш використовуваних матеріалів у дизайнерській панорамі. 10 нейтральних тонів від білого до антрацитового призвані задовольнити смаки покупців. Дизайнери запропонували аудиторії декоративні плити розміром 120 – 320 см, що добре підходять для декору фасадної та вуличної зони.

М’яка палітра кольорів потихеньку витіснила все яскраве та експансійне. Створення в декорі тонів та полутонів надає інтер'єру особливої гармонії та вишуканості. Поєднання відтінків одного кольору, що плавно переходять один в одного, робить простір затишним і витонченим. Такий підхід до оформлення ідеально підходить як для класичного, так і для мінімалістичного чи авангардного інтер'єру. Плавні переходи відтінків створюють враження спокою, стильності та респектабельності.

Читайте також
Вхід
Телефон або e-mail
Немає облікового запису? Зареєструватися